Co3 integrerer din webshop til Visma

Læsetid: 2 minutter

Co3 er blandt de få, der har erfaring med integration til Visma, f.eks. i forbindelse med webshoppen til av-form.

Kom i luften med køreklar webshop forberedt til integration med Visma på 30 dage

Espresso er en køreklar webshop, som er forberedt til integration med Visma og andre ERP-systemer. Webshoppen indeholder alt det du skal bruge for at komme hurtigt og nemt i gang med e-handel til en attraktiv pris.

Med Espresso kan du sige farvel til dyre specialløsninger, og nyde godt af de mange fordele ved en fleksibel standardløsning. Vi tilpasser selvfølgelig webshoppen til dine behov, så du får et unikt design og skræddersyede funktioner, som passer præcis til dig og dine kunder. 

Praktisk erfaring med integration til Visma

Visma er blandt nordens største ERP-systemer, men er endnu ikke så udbredt i Danmark. På trods af det er Visma et af de ERP-systemer, som Co3 har arbejdet med flere gange. Vi forventer at se meget mere til dette system i de kommende år. 

Integration imellem Dynamicweb og Visma

Co3 forhandler platformen Dynamicweb CMS og ehandelsmodulet Dynamicweb eCommerce. Dynamicweb er et af de få CMS-systemer som idag er integreret med Visma i forbindelse med flere Webshop-projekter. Co3 har været med i de fleste af disse. 

Co3's standardshop er i dag etableret i Dynamicweb Ecommerce, hvilket yderligere letter integrationen imellem Dynamicweb og Visma.

Integration til Visma 40-60% billigere

Co3 har af flere omgange arbejdet med integration til Visma og har udviklet en model, der gør integrationen imellem webshoppen, Visma og andre ERP-systemer til en lettere og mere overskuelig opgave. Vores erfaring og gode integrationsværktøjer betyder, at udgiften til integrationen er reduceret med 40-60%.

Ny webshop til Av-form med integration til Visma

I efteråret 2013 lancerer Co3 en ny webshop for Av-form. Shoppen lanceres i Espresso på en Dynamicweb-platform med integration til Visma.

Vi kender ERP-branchen

Co3 samarbejder med række af de største ERP-leveradører i Danmark. Lige nu arbejder vi med Norriq, Tectura, Logica, EG, Thy-data og en række andre. Vores tætte relationer til ERP-husene skaber fordele:

  • Vi har et indblik i Visma, Movex,  Ax og en lang række øvrige ERP-systemer.
  • Vi kender måske allerede din ERP-leverandør.
  • Vi kender branchen, ved hvordan den tænker og arbejder.
  • Vi har kompetencerne til at projektlede et integrationsprojekt.

Vi konverterer dine Visma-data

Alle integrationsprojekter er forskellige. Du får brug for at klargøre og konvertere dine Visma-produktdata. Råder du ikke over folkene til at håndtere denne opgave internt, kan vi hjælpe dig. 

  • Co3 udfylder rollen som konsulent for dine IT-folk og din Visma-leverandør.
  • Vi rådgiver omkring klargøring, strukturering, forædling og konvertering af dine Visma-produktdata. 
  • Vi håndterer datakonverteringer i en process, hvor vi konverterer dit dataformat fra Visma til dataformatet i vores webshop. 

Kom i luften med køreklar webshop forberedt til integration med Visma på 30 dage

Espresso er en køreklar webshop, som er forberedt til integration med Visma og andre ERP-systemer. Webshoppen indeholder alt det du skal bruge for at komme hurtigt og nemt i gang med e-handel til en attraktiv pris.

Med Espresso kan du sige farvel til dyre specialløsninger, og nyde godt af de mange fordele ved en fleksibel standardløsning. Vi tilpasser selvfølgelig webshoppen til dine behov, så du får et unikt design og skræddersyede funktioner, som passer præcis til dig og dine kunder. 

Vil du vide mere? 

Så er Brian ham, du skal tage fat i. Han har helt styr på, hvordan du integrerer din webshop til Visma. Og han deler gerne sin viden med dig.

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk