Webinar

Digital Dominans: Guiden til ERP, PIM og E-commerce

ERP. PIM. E-Commerce. Det digitale landskab accelerer hurtigere end Jonas Vingegaard op af Alpe d’Huez. Det er derfor let at blive en smule forpustet. For hvordan får du teknologierne til at spille sammen?

Desværre hjælper det sjældent at tale med specialister. De fleste fokuserer på deres egen lille del af det digitale landskab – og de færreste har overblikket over, hvordan forskellige teknologier integrerer bedst.

Så står du der.

Hvis du savner klare svar, forstår jeg det virkelig godt. Derfor har jeg allieret mig med RelateIT, som også er en del af twoday-familien.

Sammen besidder vi dyb viden om ERP, PIM og e-handel – og den deler vi ud af i vores splinternye webinar. Her får du en introduktion til, hvordan du:

  • Identificerer teknologiske platforme, der matcher dine behov og digitale visioner
  • Implementerer en e-handelsløsning med problemfri integration
  • Undgår det frustrerende scenario med flere leverandører, der kaster bolden frem og tilbage i stedet for at sikre effektiv drift.

Du bliver også klogere på to strategiske tilgange, der hjælper med at omforme den teknologiske virkelighed, og de fire hjørnesten, der danner fundamentet for digital succes.

Derudover præsenterer vi 10 platforme, der kan sætte fut på din digitale udvikling. Forhåbentlig hjælper det dig med undgå dyre fejltagelser.  

Det bliver godt – og jeg glæder mig til at hjælpe dig et skridt videre mod digital dominans.

Alt det praktiske

Dato: 31. oktober 2023 

Tidspunkt: Kl. 9.00

Varighed: 60 minutter

Oplægsholder:

Brian Mikkelsen, CSO / E-handelsspecialist hos twoday Co3

Michael Skovsgaard, Commercial Manager hos RelateIT

Se en optagelse af webinaret
– og få vores nyhedsmails

Webinaret blev afholdt d. 31. oktober 2023