Webinar

Løft din Shopify webshop til næste niveau

Sidder du og overvejer version 2.0 af dit Shopify-eventyr? Drømmer du om at løfte din shop op på næste niveau?

Vi mærker en massiv interesse for at komme videre med Shopify, men på et højere teknisk og mere strategisk niveau. Til dette gratis webinar kigger vi lidt nærmere på de to områder, som vi oplever størst interesse omkring.

En fuldautomatisk webshop med integration mellem Shopify og dit ERP-system

Mange kom lidt for hurtigt i gang med Shopify og fik ikke lavet en fuldautomatisk løsning. En løsning, hvor produkter, lagerstand og ordrer flyder automatisk mellem Shopify og ERP-systemet. En webshop uden integration er for tung at arbejde med i hverdagen.

Heldigvis er integrationsopgaven ikke så kompliceret som tidligere, og vi giver dig et indblik i de værktøjer, vi har udviklet, som gør det muligt at eftermontere en integration på de fleste Shopify-webshops rimeligt smertefrit i dag.

Er Shopify et relevant valg til din B2B-webshop?

Shopify er en stærk B2C-platform. Spørgsmålet for mange er, om platformen egner sig til B2B. Der er ikke et enkelt svar på det, men allerede i dag rummer Shopify en række stærke features til B2B e-handel.

Vi giver dig et indblik i, hvor langt Shopify er på B2B-fronten lige nu. Helt konkret kigger vi nærmere på, hvad der gemmer sig bag Shopify Plus og Shopify Marketplace, og de muligheder, disse rummer for at etablere og skræddersy din B2B-webshop.

 

Agenda

 • Introduktion
 • Fuldautomatisk Webshop Integration:
  • Hvorfor er integration afgørende for en effektiv hverdag? 
  • Vores værktøjer til smertefri integration. 
 • Shopify som B2B-Platform:
  • Er Shopify det rette valg til din B2B-webshop? 
 • Hvordan kommer du i gang?
 • Afrunding og spørgsmål

 

Målgruppe

Webinaret er for dig, der gerne vil løfte din Shopify webshop til næste niveau. Shopify er verdens hurtigst voksende e-commerce platform, og mange webshops når slet ikke deres fulde potentiale. Vi viser dig, hvordan du kan løfte din Shopify-webshop til næste niveau ved at udnytte tekniske kompetencer og e-handelserfaring. 

 

Alt det praktiske

Dato: 27. februar 2024

Tidspunkt: Kl. 10-11

Oplægsholder: Jacob Gammelby Stenhaug, Client Director hos twoday Co3, og Michael Skovsgaard, Commercial manager hos twoday RelateIT

Se en optagelse af webinaret
– og få vores nyhedsmails

Webinaret blev afholdt d. 27. februar.