Umbraco: Find den bedste løsning til din virksomhed

12 maj 2020

Danmarks førende Umbraco udviklingshus

twoday Co3 er et af Danmarks førende udviklingshuse når det kommer til at udvikle løsninger i Umbraco. Med Umbraco som din hjemmesideplatform får du en sikker, langtidsholdbar og skalerbar løsning til din forretning. I dette blogindlæg kan du læse meget mere om, hvorfor du bør overveje at vælge os til dit næste hjemmesideprojekt.

I dag er det vigtigere end nogensinde før at have en hjemmeside, der kan understøtte ens forretning på den bedste måde. Både verden og vores erhvervsliv bliver mere og mere digitalt, og det betyder også at en stadig større del af virksomheders omsætning skal komme fra digitale kanaler som Google og Facebook.

Men digitale forretninger er under konstant forandring i takt med den teknologiske udvikling. Det betyder, at hjemmesider typisk får en kortere og kortere levetid sammenlignet med tidligere. Derfor har det aldrig været vigtige at have en langtidssikret løsning, der kan være med til at sikre, at din virksomhed har succes på den lange bane. Og det kan du få med Umbraco.

I modsætning til mange andre CMS- og hjemmesidesystemer får du en lang række fordele med Umbraco som værner om din forretning.

De største fordele du kan opleve med Umbraco er:

  • Du har ubegrænsede funktionsmuligheder
  • Du får en høj grad af sikkerhed
  • Du får en skalerbar hjemmeside, der kan holde i mange år fremover

Få ubegrænsede funktioner til dit website

En af de største fordele ved at vælge Umbraco som din hjemmesideløsning er, at du kan få kodet alle de funktioner du måtte ønske. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at skabe de bedste resultater med din hjemmeside, uanset om du sælger fysiske produkter eller lever af varme leads.

Derudover er det nemt at integrere Umbraco med f.eks. Microsofts ERP-systemer, som gør, at du kan få den bedste indsigt i din forretning og træffe forretningskritiske beslutninger på et oplyst grundlag. Hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde i forhold til integrationer, så læs nærmere i vores blogindlæg om integrationer her.

Opnå 100% tryghed med Umbraco

En anden væsentlig fordel ved Umbraco er, at det er en højere grad af sikkerhed end i andre CMS som f.eks. WordPress. Det betyder at du kan sove roligt om natten og være sikker på, at din forretning ikke bliver ramt af hverken nedbrud eller hackerangreb. Med Umbraco er det kun certificerede udviklere, der kan foretage ændringer i dit system.

Få en langtidssikret løsning

En tredje fordel ved at vælge Umbraco er, at du får en utrolig brugervenlig og ikke mindst skalerbar løsning til din forretning. Hvis din forretning over tid ændrer sig, eller du får behov for at udvide din forretning til nye markeder eller nicher, så følger din Umbraco-løsning med. På den måde kan du være sikker på, at din Umbraco-løsning kommer til at holde i mange år fremover.

+12 års erfaring med Umbraco udvikling og erfaring fra +200 projekter

Hos twoday Co3 har vi siden 2008 arbejdet med Umbraco. Det har vi gjort fordi vores arbejde har overbevist os om, at det blandt andet er med Umbraco vi kan skabe nogle de bedste løsninger og resultater for vores kunder. Siden 2008 har vi været med til at udvikle mere end 200 unikke løsninger i Umbraco for både små og store virksomheder - både herhjemme og i udlandet.

Vi arbejder altid ud fra devisen om, at alle vores kunder er unikke – og det skal vores løsninger også være. Hos os får du derfor ingen færdigpakkede løsninger. I stedet arbejder vi for at forstå din forretning, så vi kan udvikle en hjemmeside, der lever 100% op til dine krav og de omstændigheder der gør sig gældende i netop din branche.

Få gavn af nogle af Danmarks dygtigste Umbraco-konsulenter

twoday Co3 er Umbraco Partner. Vores udviklere er certificerede Umbraco udviklere, og det betyder at vi har det højest mulige kompetenceniveau i forhold til at udvikle B2C- og B2B webshops og Ecommerce-løsninger i Umbraco CMS.

Der er mange fordele ved at vælge en Umbraco Partner til at håndtere dit Umbraco-website. Vælger du en Umbraco Partner, så er du sikret at samarbejde med en Umbraco konsulent, som kan sit håndværk til fingerspidserne, og som kender alle muligheder i Umbraco CMS. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores kompetencer for selv de dygtigste specialister kan blive endnu bedre.

Umbraco sikrer din hjemmesides hosting

En Umbraco-løsning kan hostes mere eller mindre som du vil have den. Den kan hostes on-premise, altså på lokale servere, eller i skyen enten på Umbracos egen Umbraco Cloud platform, eller på Microsofts Azure service. Det kan du læse meget mere om i vores guide til hosting.

Overvejer du udvikling i umbraco?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for din virksomhed.

Tobias Høst
Head of Aarhus / Seniorkonsulent
+45 20 81 91 01
tho@co3.dk

Tobias Høst expert i umbraco løsninger og websites