Umbraco fordele - se de 5 vigtigste fordele her

07 april 2020

Umbraco fordele: 5 gode grunde til at vælge Umbraco

Umbraco er et af de mest populære webshop- og hjemmesidesystemer, både herhjemme og i resten af verden. Og det er med god grund. For med Umbraco får man en lang række fordele som mange af de øvrige Content Management Systems (CMS) på markedet ikke kan opfylde lige så godt.

Her hos twoday Co3 har vi mere end 10 års erfaring med at udvikle hjemmesider og webshops i Umbraco, og i denne artikel vil vi kort komme ind på nogle af de primære årsager til, hvorfor du bør overveje at vælge Umbraco som dit nye CMS.

Hvorfor skal man vælge Umbraco?

Der er helt overordnet 5 grunde til at du skal vælge Umbraco som hjemmesideplatform:

  • Du får en utrolig brugervenlig hjemmeside
  • Du får mulighed for at få et unikt tilpasset website
  • Du kan nemt integrere med CRM- og ERP-systemer
  • Du får et 100% mobiloptimeret website
  • Du får en højere grad af sikkerhed end med andre systemer

Brugervenligheden er i top med Umbraco

Den primære grund til at du bør vælge Umbraco som dit fremtidige CMS er at det er utrolig brugervenligt. Vi hjælper altid vores kunder i gang med at lære at bruge Umbraco, og vores erfaring er at langt de fleste personer er selvkørende i systemet til husbehov efter meget kort tid. Vi sørger for at gøre strukturen i backended overskuelig og logisk, så du eller den medarbejder der skal sidde som redaktør på websitet får nemt ved at finde rundt og arbejde med den nye hjemmeside.

Når vi bygger hjemmesider, fokuserer vi desuden også på at sikre en høj kvalitet og et brugervenligt flow. For os er det vigtigste nemlig at de mange besøgende på din hjemmeside vil have nemt ved at orientere sig, finde hvad de leder efter og ikke mindst at konvertere på dit site, uanset om du lever af at sælge produkter eller af at indsamle leads.

Få et website der opfylder alle dine krav

En anden god grund til at vælge Umbraco CMS er at man i dette system kan få inkorporeret og udviklet præcis de funktioner som man måtte ønske.

Der er ikke to virksomheder eller brancher der er helt ens, og det er det udgangspunkt man altid har haft hos Umbraco.

I andre hjemmesidesystemer som Shopify og WordPress arbejdes der ud fra templates. Det vil sige man får en fastsat skabelon at arbejde ud fra. I Umbraco arbejder vi også delvist med templates, men vi laver også custommized udvikling. Det betyder helt konkret at du kan lave en liste med unikke funktioner, som du mener er relevant for netop din forretning eller din branche, hvorefter det kan blive indarbejdet direkte på din nye hjemmeside. Umbraco er derfor det helt rette at overveje, hvis du ønsker en unik hjemmeside, som dine konkurrenter ikke sådan lige skal kunne kopiere funktioner fra.

Integrer dit website med ERP- og CRM-systemer

En tredje og meget vigtig årsag til at du bør vælge Umbraco som dit CMS er, at det er nemt at integrere til andre CRM- og ERP-systemer. Det gør det muligt for dig at bruge Umbraco til at løse store og krævende opgaver, og med integrationer kan du samtidig automatisere arbejdsgange og på den måde optimere en lang række processer i din virksomhed.

Hvis du skal bruge en hjemmeside til at styre en meget stor og kompleks forretning, er det helt oplagt at tænke dit CMS sammen med andre relevante systemer i virksomheden. På den måde kan du få et website der taler sammen med eksempelvis lagersystemer, ERP-system og CRM-system.

Umbraco er udviklet på Microsofts .NET software framework, hvilket yderligere gør det naturligt at integrere med eksempelvis Microsoft Dynamics-systemer.

Fordelen ved at integrere sin hjemmeside med andre systemer er, at man nemmere kan få en datadrevet forretning, hvilket i sig selv gør det nemmere at optimere og drive sin virksomhed. Jo større din virksomhed er, jo større effekt vil dette have for jer på bundlinjen. Men Umbraco CMS har du mange forskellige muligheder for at forbinde en lang række datakilder til din Umbraco-løsning. Når data flyder frit mellem de systemer, I bruger i din virksomhed, bliver arbejdsgange lettere og processer automatiseres. Det vil I kunne mærke på bundlinjen.

Få et website der funger 1:1 på mobile enheder og desktops

Med en Umbraco-løsning får du et website eller en webshop, der er 100% optimeret til mobile brugere.

I dag kommer langt størstedelen af trafikken i alle brancher fra mobile enheder som smartphones og tablets. Derfor er det vigtigt at du har en mobilvenlig hjemmeside. Det stiller en række ekstra krav til den måde din hjemmeside bliver bygget rent teknisk og ikke mindst grafisk for at maksimere brugervenligheden.

Din hjemmeside skal dynamisk kunne tilpasse sig til alle skærme uanset størrelse, men din hjemmeside skal også rent teknisk være helt identisk med den version af din hjemmeside som vises på desktops. Det sidste er særligt et punkt mange overser, og det får direkte betydning for din hjemmesides evne til at rangere godt i søgemaskiner som Google og Bing.

Med os ved roret kan du være helt sikker på ikke at opleve problemer med din nye hjemmeside på mobile enheder.

Sov trygt om natten med Umbraco  - få en sikker hjemmesideløsning

Den sidste gode grund til at overveje at bruge Umbraco er at du får en langt højere grad af sikkerhed, end du gør med eksempelvis WordPress og andre CMS.

Med en Umbraco-løsning er det kun autoriserede udviklere der kan lave nye funktioner og kode i dit system. Det betyder at det er langt sværere for hackere og malware at trænge igennem dit sikkerhedsnet og gøre skade på din hjemmeside. WordPress er et open-source CMS der giver mulighed for at alle kan udvikle og lave nye plugins. Det giver huller i sikkerhedsnettet og kan medføre nedbrud, hacking og malware som kan lamme din forretning midlertidigt eller permanent

Få et tilbud på din nye umbraco-løsning i dag

Hos twoday Co3 har vi mere end 10 års erfaring med at udvikle både firmahjemmesider og webshops i Umbraco. Vi er Umbraco Partner, og det betyder at vores udviklere altid har den sidste nye viden og kendskab til best practises i branchen. Du er mere end velkommen til at kontakte os her på siden. Vi kan uden tvivl hjælpe dig til at få en hjemmeside som opfylder alle dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi kan uden tvivl hjælpe dig til at få en hjemmeside som opfylder alle dine ønsker. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tobias Høst
Head of Aarhus / Seniorkonsulent
+45 20 81 91 01
tho@co3.dk

Tobias Høst expert i umbraco løsninger og websites