Er du ved at uddanne dig til Datamatiker, og vil du afprøve dine teoretiske færdigheder i praksis? Så søger vi lige nu 1-2 praktikanter til vores kontor i Herning.

twoday Co3 er et webbureau med 100+ medarbejdere, der tilbyder websites, apps, e-handel, PIM, online marketing og meget mere.

Ikke nok med at vi er fagligt stærke, synes vi også, at vi har Danmarks (måske) bedste arbejdsplads med rig mulighed for faglig udvikling i et uformelt og hyggeligt arbejdsmiljø.

Vi har over 10 års erfaring med datamatiker-praktikanter og en uendelig viden (både teoretisk og praktisk) om Umbraco, som vi vil elske at dele endnu mere ud af.

Hvad kommer du til at lave?

Du bliver en del af vores Umbraco-team i Herning bestående af 9 venlige hoveder med certificeret Umbraco Master Rune Grønkjær som primær praktikvejleder. 

Rune vil fungere som din mentor under forløbet og give opgaver og feedback, men du får også et helt team af specialister til rådighed. 

Du vil primært komme til at arbejde med C# og .NET, html, css og javascript.

I løbet af praktikken får du mulighed for at løse forskellige udviklingsopgaver både kundeopgaver og arbejde med egne interne systemer.

Vi håber at få 2 praktikanter, således at du vil få en makker at arbejde tæt sammen med og sparre med - både fagligt og socialt.

Har du et stort ønske om at snuse til andre softwaresystemer end Umbraco, har vi også et team af Dynamicweb-eksperter, som du kan få lov at plukke viden og erfaringer fra. Vi tilretter gerne praktikforløbet så vidt muligt efter dine ønsker.

Kom i praktik hos twoday Co3 i Herning

Om dig (eller vores ønsker til dig)

Du er ved at uddanne dig til datamatiker, programmør eller lignende og ønsker at tilegne dig ny praktisk viden inden for web-udvikling, særligt Umbraco.

Hvis du ikke ved så meget om Umbraco eller ikke har erfaring med det, skal vi nok lære dig systemet at kende. Det vigtigste er, at du har et skarpt hoved skruet på kroppen.

  • Du er nysgerrig, lærenem og har gå-på-mod
  • Du er ansvarlig og struktureret
  • Du taler og skriver nogenlunde dansk
  • Du kan lide at få feedback og forbedre dig
  • Du kan tåle far-jokes

Hvornår foregår praktikken?

Arbejdstiden er 8.00-16.30 mandag til torsdag samt 8.00-13.30 fredag. Vi er selvfølgelig fleksible i forhold til skole, lægeaftaler osv.

Det er muligt at arbejde hjemmefra hvis nødvendigt, men vi foretrækker, at du møder op på kontoret i Herning, hvor vi desuden stiller en arbejdsstation til rådighed. 

Efter praktikforløbet vælger mange at skrive hovedopgave hos os, hvilket oftest er en mulighed.

Hvorfor søge praktik hos twoday Co3?

Du kommer i praktik på et digitalt webbureau, der vokser. Lige nu er vi +100, som du kan snakke med fagligt og socialt.

Du får desuden:

  • Mulighed for faglig udvikling og udfordrende arbejdsopgaver
  • Dygtige kollegaer inden for analyse, UX, design, koncept, udvikling og online marketing
  • En fantastisk frokostordning og kage på jævnlig basis
  • En god stemning på kontoret med tid til bordfodbold og sjov

Vi kan bedst lide at gå på arbejde, når vi kan hygge os samtidigt. Vi er seriøse og professionelle, men her er også højt til loftet og en uformel tone.

Er det noget for dig?

Hvis du har lyst til at komme i praktik hos os, så send endelig en ansøgning afsted til os i dag. 

Din ansøgning skal sendes til Rune Grønkjær på rune.gronkjar@co3.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive eller ringe til ham på +45 30 26 87 97 eller kigge forbi vores kontor i Herning på adressen Haraldsgade 34-36, 7400 Herning.

Vi indkalder løbende relevante ansøgere til samtale, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Kontakt Brian om Dynamicweb PIM