Er du vores nye tekstforfatter?

Kan du skrive æggende, vækkende og dækkende om alt fra varmepumper til Cloud-løsninger? Både på dansk og engelsk? Så er det måske dig, vi savner i vores online marketing-team.

De gode historier findes overalt …

… og vi har brug for dig til at spotte dem. Som Tekstforfatter i Co3 kommer du primært til at skrive for B2B virksomheder. Det kræver, at du hurtigt får øje på de gode historier – også selvom emnet er spånplader, it-systemer og varmepumper.

Du får nemlig et job, hvor du kommer til at skrive:

 • Landingssider
 • Hjemmesidetekster
 • SoMe-annoncer
 • E-bøger og whitepapers
 • E-mail marketing-kampagner

Hvad skal du (ellers) kunne?

Mest af alt skal du synes, det er hamrende sjovt at arbejde med online markedsføring. En stor del af din dag vil nemlig gå med at hamre i tastaturet. Og så skal du også være hamrende dygtig til at skrive på engelsk. 

Du har allerhelst +2 års erfaring fra et lignende job, hvor du har arbejdet med tekstforfatning og online markedsføring, der får mennesker til at handle.

Det er ikke så væsentligt, om du har arbejdet på bureau eller i en B2B virksomhed, så længe du har det skrevne ord i din magt.

Hvem er du?

Du er født med et digitalt ordforråd og ved, hvordan du får komplekse budskaber til at konvertere online. Og du ved, hvad der får tekst til at ranke i søgemaskinerne.

Det er ligegyldigt for os, om du er skolet eller selvlært, så længe du ved, at du er slemt dygtig til at skrive.

Hvorfor søge job hos os?

Du får et job på et digitalt bureau, der vokser og vækster. Lige nu er vi 68 mand, som du kan snakke med. Fagligt og socialt. Og du bestemmer selv, om du arbejder på et af vores kontorer eller hjemmefra (i op til 3 dage om ugen). Det vigtigste for os er, at det fungerer for dig.

Du får desuden:

 • Mulighed for faglig udvikling: sparring, konferencer og inspirationsmøder
 • Udfordrende arbejdsopgaver: Egne kunder og stort ansvar
 • Dygtige kollegaer: Et team af content marketing-specialister
 • Ikke brug for en madpakke: Vi har gode frokostordninger
 • En løn, der matcher dine kvalifikationer
 • Fleksibilitet: Arbejd remote i op til 3 dage om ugen (hjemmefra, i sommerhuset eller hvor det passer dig)

Er det noget for dig?

Du er meget velkommen til at skrive en klassisk motiveret ansøgning og CV. Men har du travlt, eller taler din LinkedIn-profil for sig selv, kan du også bare nøjes med et link til den og et par linjer – du står ikke dårligere i puljen af ansøgere af den grund.

Vil du blære dig ekstra meget, kan du også vedhæfte eksempler på dit arbejde.

Send det i en mail til Produktions- og HR-koordinator Kristine Lundsberg på kl@co3.dk med emnelinjen ’Tekstforfatter’. 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive til Head of Creative Cecilie Storm Henriksen på cs@co3.dk eller via LinkedIn.

Vi vil gerne have din ansøgning snarest. Og vi holder samtaler løbende, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning afsted. 

Bliv Co3's nye tekstforfatter