Vælg det CMS, der passer til jeres behov

Læsetid: 5 minutter

I dag er der et bredt udvalg af Content Management Systemer (CMS). Derfor har vi i de seneste år udvidet vores udbud af systemer, så vi nu kan matche de fleste kunders behov.

Her får du et hurtigt overblik over de systemer, som vi arbejder med.

Dynamicweb

Dynamicweb er Danmarks mest solgte CMS og har mere end 60 standardmoduler på hylden.

Dynamicweb findes i tre versioner, light, business og portal, som gør det muligt at skalere til behovet. Systemet er baseret på Microsoft .NET teknologi.

Dynamicweb har et eCommerce-modul, som gør det nemt at komme i gang med at etablere integreret e-handel til både B2B og B2C.

Dynamicweb-modulet, Online Marketing Center, giver dig mulighed for at målrette indhold til forskellige brugerprofiler.

Dynamicweb har i de seneste versioner øget deres funktionalitet rettet mod mobil- og tabletenheder, så det nu er muligt at levere det samme indhold med forskellige layouts, alt afhængigt af hvilken enhed websitet skal vises på.

Co3 er Premium Solution Partner hos Dynamicweb

Vi er Premium Solution Partner med Dynamicweb. Det betyder, at vi er certificerede til at kunne udvikle og integrere Dynamicweb-løsninger. For dig som kunde betyder det, at vi kan tage det fulde ansvar for en løsning baseret på Dynamicweb – uanset teknologisk dybde og sværhedsgrad.

Systemet har standardintegration til NAV, C5, AX og Microsoft CRM. Vi har selv lavet integrationsmoduler til blandt andet e-conomic og MailChimp.

Læs mere om Dynamicweb CMS.

Umbraco

Umbraco er et dansk open source CMS, hvilket betyder stor frihed for videreudvikling af systemets funktioner, netop tilpasset dit behov.

Umbraco er velegnet til alle typer websites, kampagnesider og webshops.

Læs mere om Umbraco.


Wordpress

Wordpress er et CMS, der i høj grad bruges til blogs. Men Wordpress er også velegnet til mindre websites og er super brugervenligt. Via Wordpress community'et har du også adgang til et bredt udvalg af plugins og designtemaer. Mange vælger dog at få designet deres helt eget tema, som er i tråd med deres grafiske identitet.

Wordpress er ligesom Umbraco open source og dermed gratis.

Læs mere om Wordpress.

Vil du vide mere? 

Så er Christian den, du skal have fat i. Han har et godt overblik over dine CMS-muligheder. Og han kender styrker og svagheder ved de forskellige systemer.

Han giver dig gerne overblikket og rådgiver dig om, hvilket system der passer til dig og din forretning.

 

Christian Poulsen

CEO / Adm. Direktør

+45 32 26 68 50

christian.poulsen@co3.dk