Umbraco udvikling

Specialister i Umbraco platformen

twoday Co3 er et teknisk webbureau, der siden 2008 har specialiseret sig i udvikling af Umbraco løsninger til både websites og webshops bygget i Umbraco CMS. Vi har valgt udelukkende at udvikle på én platform, hvilket har givet os den dybe know-how og de tekniske kompetencer til at kunne udvikle på de største Umbraco løsninger. Vi er hos twoday Co3 formentlig den mest specialiserede og dygtigste Umbraco leverandør i Danmark. Skal vores udviklere hjælpe dig og din virksomhed med at nå jeres digitale målsætninger? 

Umbraco leverandør siden 2009

Vi ved hvordan holdbare digitale løsninger skal udvikles i Umbraco.

twoday Co3 er dit specialiserede Umbraco bureau. Siden 2009, hvor vi begyndte at arbejde med udvikling i Umbraco CMS (Content Management System), har vi lanceret mere end 200 holdbare digitale løsninger for virksomheder i alle størrelser og brancher. 

Vores Umbraco udviklere har sammenlagt over 20 års erfaring med CMS-platformen. Erfaring er netop vigtigt, for uden erfaring skabes der ingen specialister.

Dit website eller e-handelsløsning er derfor i gode hænder hos os.

Din Umbraco partner

Når dit projekt skal udvikles af de absolut bedste inden for Umbraco.

twoday Co3 er Umbraco CMS Partner. Vi har arbejdet med og specialiseret os i Umbraco siden 2008, og vi udvikler både B2C- og B2B webshops og Ecommerce-løsninger i Umbraco CMS. Fordelene ved at vælge en Umbraco Partner er mange. Vi er altid opdaterede på den nyeste viden, og vælger du at samarbejde med os, får du en certificeret Umbraco konsulent som kan sit håndværk til fingerspidserne, og som kender alle muligheder i Umbraco CMS.

Website & e-handel

Udvikling af en ny løsning, eller overtagelse af en eksisterende?

Hos twoday Co3 arbejder vi med alle typer af nye digitale løsninger. Det eneste krav er at det kan udvikles i Umbraco. Det kan det meste. Et Umbraco CMS er meget alsidigt til udvikling, og et stærkt fremtidssikret fundament til website og e-handel. Hos twoday Co3 har vi igennem årene både udviklet Umbraco hjemmesider og særligt Umbraco-baserede webshops.

Umbraco er både særdeles velegnet hvis du skal drive en typisk firmahjemmeside, eller hvis du ønsker en sikker og skalerbar løsning til din kommende webshop. Du kan læse mere om Umbraco som webshopsystem i dette blogindlæg, hvor vi sammenligner Umbraco med andre populære webshopsystemer.

Få hjælp til at opgradere din Umbraco løsning

Udover at vi har udviklet en lang række Umbraco løsninger helt fra bunden, så overtager vi også mange eksisterende udviklingsprojekter i Umbraco.

Vi er de helt rette at komme til, hvis du har brug for hjælp til dit Umbraco website. Det kan være at der er gået noget galt på din hjemmeside, som du har brug for hjælp til at få rettet op på. Det kan være jeres eksisterende løsning skal videreudvikles og opgraderes? Eller måske har I brug for at få jeres hjemmeside gået efter i sømmene, så I er helt up to date? Vi yder kompetent hjælp uanset hvilken problemstilling du står overfor.

Vores Umbraco udviklere er vant til at videreudvikle på eksisterende projekter og løse dine udfordringer. Det kan både være i forhold til at implementere et nyt design på hjemmesiden, nye funktioner eller noget helt tredje. Internettet er hele tiden under konstant forandring, og derfor er det vigtigt at være på forkant med de mange nye tiltag som hele tiden præger både hjemmesider og webshops.

Bliv klogere på Umbraco CMS i forhold til andre systemer i denne artikel.

100% mobilvenlig hjemmeside

Når vi udvikler nye websites og webshops har vi altid fokus på at bygge løsninger som er 100% optimeret til mobilbrugere. Rigtig meget trafik kommer fra mobile enheder, og derfor er det vigtigt at din hjemmeside fungerer og vises pænt på både computer og mobile enheder såsom smartphones og tablets. En god brugeroplevelse er nemlig altafgørende for, at brugerne bliver på din hjemmeside - og på sigt bliver til betalende kunder. Samtidig er en responsiv og mobiloptimeret hjemmeside utrolig vigtigt for din rangering i Google.

Vælger du at få udviklet en ny løsning i Umbraco CMS er du dækket godt ind. Her kan du nemlig sikre dig en hjemmeside, der lever op til de sidste nye standarder. 

Vi har skrevet mere om, hvorfor mobiloptimering er vigtigt, og hvad du bør vide om, hvordan man får sin hjemmeside mobiloptimeret. Det kan du læse mere om her.

Overvejer du udvikling i Umbraco?

Vi vil gerne snakke helt uforpligtende med dig eller din virksomhed om en mulig løsning. Det kræver blot at du skaber kontakten. Vi glæder os til at indlede et samarbejde og skabe resultater for din virksomhed.

Tobias Høst
Head of Aarhus / Seniorkonsulent
+45 20 81 91 01
tho@co3.dk

Tobias Høst expert i umbraco løsninger og websites