Co3 integrerer din webshop med Aspect4

Læsetid: 3 minutter

Vi har erfaring med integrationen imellem webshop og Aspect4 fra EG. Senest med integreret webshop til P. Lindberg og MCH.

Kom i luften med køreklar webshop forberedt til integration med Aspect4 på 30 dage

Espresso er en køreklar webshop som er forberedt til integration med Aspect4 og andre ERP-systemer. Webshoppen indeholder alt det du skal bruge for at komme hurtigt og nemt i gang med e-handel til en attraktiv pris.

Med Espresso kan du sige farvel til dyre specialløsninger, og nyde godt af de mange fordele ved en fleksibel standardløsning. Vi tilpasser selvfølgelig webshoppen til dine behov, så du får et unikt design og skræddersyede funktioner, som passer præcis til dig og dine kunder. 

Integrationen til Aspect4 40-60% billigere

Co3 har udviklet en model, der gør integrationen imellem webshoppen, Aspect4 og andre ERP-systemer til en hurtigere, billigere og mere overskuelig opgave. Vores erfaring og gode integrationsværktøjer betyder, at udgiften til integrationen er reduceret  med 40-60%.

Co3 samarbejder med EG og ERP-branchen

Co3 er i løbende dialog med EG og samarbejder med en række af de største ERP-leveradører i danmark. Lige nu arbejder vi med Norriq, Tectura, Logica, EG, Thy-data og en række andre. Vores tætte relationer til ERP-husene skaber fordele:

  • Vi har et indblik i Aspect 4, Visma, Movex mv.
  • Måske arbejder vi allerede med din ERP-leverandør.
  • Vi kender branchen, ved hvordan den tænker og arbejder.
  • Vi har kompetencerne til at projektlede et integrationsprojekt.

Integration imellem Dynamciweb og Aspect4

Co3 arbejder i øjeblikket på en integration til Aspect4 for P. Lindberg i forbindelse med lancering af deres nye webshop. Webshoppen lanceres i Dynamicweb eCommerce og integrationen bygges derfor imellem Aspect4 og Dynamicweb Ecommerce. 

Vi hjælper dig med dine Aspect4-data

Integrationsprojekter er forskellige, uanset hvor meget vi forsøger at standardisere systemerne. Du får brug for at klargøre og konvertere dine produktdata i Aspect4. Råder du ikke over folkene til at håndtere denne opgave internt, kan vi hjælpe dig. 

  • Co3 udfylder rollen som konsulent for dine IT-folk og EG.
  • Vi rådgiver omkring klargøring, strukturering, forædling og konvertering af dine produktdata. 
  • Vi håndterer datakonverteringer i en process, hvor vi konverterer dit dataformat fra Aspect4 til dataformatet i vores webshop. 

P. Lindberg lancerer webshop med integration til Aspect 4

I august 2012 lancerede Co3 en ny og stærkt forbedret webshop for P. Lindberg. I første omgang med lancering i Sverige på www. p-lindberg.se, men med efterfølgende lancering i Danmark. Webshoppen er etableret i platformen Dynamicweb med integration til Aspect 4. Integrationen håndterer en omfattende og kompleks varestruktur, moder/barn varer, enhedspriser, debitorer og meget mere. 

Integrationen imellem Dynamicweb og Aspect4 letter det daglige arbejde med webshoppen og sparer P. Lindberg for mange timers arbejde hver uge. 

Messehåndbog til Messecenter Herning

Co3 lancerer i efteråret 2013 en helt ny webshop for MCH, hvor udstillere kan bestille skilte, lys, el, mad og alt hvad der skal bruges til en messestand. Messehåndbogen etableres i Espresso integreret med Aspect 4.

Co3 integrerer til alle systemer - ikke kun til Aspect4

Co3 har konkret erfaring med integration til følgende systemer:

Kom i luften med køreklar webshop forberedt til integration med Aspect4 på 30 dage

Espresso er en køreklar webshop som er forberedt til integration med Aspect4 og andre ERP-systemer. Webshoppen indeholder alt det du skal bruge for at komme hurtigt og nemt i gang med e-handel til en attraktiv pris.

Med Espresso kan du sige farvel til dyre specialløsninger, og nyde godt af de mange fordele ved en fleksibel standardløsning. Vi tilpasser selvfølgelig webshoppen til dine behov, så du får et unikt design og skræddersyede funktioner, som passer præcis til dig og dine kunder.

Vil du vide mere? 

Så er Brian ham, du skal tage fat i. Han har helt styr på, hvordan du integrerer din webshop til Aspect4. Og han deler gerne sin viden med dig.

Brian Mikkelsen

CSO / E-handelsspecialist

+45 26 89 43 04

brian.mikkelsen@co3.dk